Sportsmassage

Massage til den aktive idrætsudøver med fokus på psykisk og fysisk velvære

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en fysisk og manuel påvirkning af muskler og bindevæv, hvor sportsmassøren, primært med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv, osv). Sportsmassage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og nogle mener det medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv.

 

Fysisk og psykisk velvære samt forebyggelse af skader

Fokusset i sportsmassage varierer fra person til person, men et generelt formål med sportsmassage er at skabe fornyet flow i muskulaturen. Endvidere vil Siam Massage benytte sig af tværgående massage (massage på tværs af muskelfibrenes retning), hvilket har en afbalancerende og afslappende effekt på vævet. Mennesker der har fået en fiberskade, har stor gevinst ved tværgående massage her Løsner vi vævet op med massage omkring det skadede område, vil det reducere smerten da der er mindre stress og anspændthed.

Når vi giver en grundig dybdegående sportsmassage hjælper vi kroppen med udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk ilt- og næringsrigt blod. Det kan være meget nyttigt for personer, der træner hårdt, eller for mennesker med meget monotont arbejde. Bliver musklerne brugt men med for lav tilførsel af ilt i forhold til behovet, opstår der Mælkesyreophobninger. Disse kan vi hjælpe musklerne af med. Sidder man længe i samme stilling, fx foran skærmen, og spænder, har musklerne ikke den pumpeeffekt der skal til for at komme af med det gamle blod og affaldsstoffer, så der vil man opleve at affaldsstoffer hober sig op, giver myoser og efterfølgende spændinger

 

Priser

Pris ½ time kr. 300,-
Pris 1 time kr. 500,-

Se mere om vores priser her.