Thai Massage

Ægte traditionel thai massage uden brug af lotion eller olie

Hvad er thai massage?

Traditionel thaimassage bruger ingen olier eller lotioner. Modtageren forbliver klædt under en behandling. Der er konstant kropskontakt mellem giver og modtager, men snarere end at gnide på muskler, er kroppen komprimeret, trukket, strækket og vippet. Modtageren bærer løst, behageligt tøj og ligger på en måtte eller fast madras på gulvet.

Den ægte antikke stil af massagen kræver, at massagen udføres solo med bare giver og modtager. Modtageren vil blive placeret i en række yogalignende positioner i løbet af massagen, hvilket også er kombineret med dybe statiske og rytmiske tryk. Massagen følger generelt udpegede linjer (“sen”) i kroppen. Giverens ben og fødder kan bruges til at placere modtagerens krop eller lemmer. I andre positioner fastgør hænder kroppen, mens fødderne udfører masseringen.

En fuld Thai massage-session kan vare i to timer og inkluderer rytmisk presning og strækning af hele kroppen. Dette kan omfatte trækning af fingre, tæer, ører, knækkende knoker, gå på modtagerens ryg og bevægelse af modtagerens krop i mange forskellige positioner. Der er en standardprocedure og rytme til massage, som giveren vil justere for at passe til modtageren.

 

Priser

En times traditionel thai massage koster 450,-kr.
To timer koster 800,- kr.

Se mere om vores ydelser og de dertilhørende priser her.